Skip to main content

Personal & Ledning

Vi är idag över 200 medarbetare som tillsammans varje dag gör livet lite enklare för våra kunder på olika sätt. Vårt huvudkontor är i centrala Trollhättan och vi har även ett kontor i Lysekil. Välkommen in till oss.

Stabil arbetsgivare med erfaret ledarskap

På vårt huvudkontor hittar du administration och vår ledning, och oavsett om du är blivande kund eller nyfiken på att arbeta som assistent är du välkommen att titta in hos oss.

Anette Olausson VD på AO Assistans

Anette Olausson

VD

Anette har mer än 40 års erfarenhet av assistansverksamhet i både kommunal och privat verksamhet. Driver AO Assistans sedan drygt 15 år tillbaka och ser framemot att fortsätta på tillväxtresan i Trestad.

Hjärtat i fokus

För oss är en av de viktigaste ingredienserna hjärtat och det är återkommande i vår insats då vi genomför vårt arbete helhjärtat. Vi tror på att inspirera både vår personal och våra kunder.

Vi lyssnar

Vi är lyhörda för behov hos både vår personal och våra kunder. Vi finns alltid där som stöd. Vi vidareutbildar oss för att hänga med i utvecklingen. Vi lyssnar för att kunna förebygga.

Kvalité

Kvalité är inte bara ett ord för oss, vi jobbar metodiskt med att anlita de bästa assistenterna som går att få tag på för ett uppdrag. Vi vet vikten av långsiktighet i vårt arbete, och därför är vår personal noggrant utvald.

Personlig assistans på dina
villkor i hela Trestadsområdet.
Välkommen till oss!